Ajanvaraus

Liikkeemme on auki sopimuksen mukaan, eli mikäli et löydä sinulle sopivaa aikaa, otathan meihin yhteyttä puhelimitse 040 012 8085.

HUOMIOITHAN SEURAAVAT ASIAT

Ripsiasiakas - saavuthan ripsipidennykseen ja kestotaivutukseen ilman piilolinssejä ja silmämeikkiä. Ripset olisi hyvä puhdistaa niille tarkoitetulla puhdistusaineella ennen huoltoa. 

Kynsiasiakas - saavuthan kynsipalveluihin puhtailla kynsillä. Poistathan siis kynsilakat ennen aikaasi, ja vältä käsien rasvaamista n. tuntia ennen. 

Meikkiasiakas - saavuthan meikkiin puhtailla ja kosteutetuilla kasvoilla. 

Kampausasiakas - saavuthan kampaukseen puhtailla ja kuivilla hiuksilla.

PERUUTUSEHDOT

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta, ja kokonaan peruuttamattomista ajoista palvelun täysi hinta. Sairastapauksissa (alle 24h ennen varattua aikaa) korvaava aika tulee varata peruutuksen yhteydessä, ehtona veloituksettomaan peruutukseen. Näissä tapauksissa peruthan ajan puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 040 012 8085

MUUTA HUOMIOITAVAA

Edellytämme kaikilta asiakkailtamme maskin käyttöä. Mikäli sinulla ei ole omaa, saat meiltä kertakäyttömaskin käyntisi ajaksi. 

Ethän saavu palveltavaksi mikäli olet: oireinen, altistunut, odotat testin tuloksia tai ulkomaan matkastasi on alle 14 vuorokautta. (Muistathan myös vaikka testituloksesi olisi negatiivinen sairastathan silti kotona.) Mikäli havaitsemme yhtään oireita voimme keskeyttää palvelun ja veloittaa koko summan. Kiitos että välität ja tervetuloa palveltavaksi turvallisesti.