Hiukset

Hiuspalvelut

Täysvärit

Perinteinen värjäys tehdään aina samaa tummuutta olevalla tai sitä tummemmalla sävyllä koko päähän.

Vaalennukset

Vaalennuskäsittelymme sisältää aina sävytyksen. Suosittelemme myös Olaplex-hoitoa vaalennuksen yhteydessä tehtäväksi. Se suojaa ja vahvistaa hiusta samalla.

Monivärit

Moniväreihin kuuluu tyviväri yhdistettynä muutamiin raitoihin sekä kahdella eri värillä värjäys.

Leikkaukset

Leikkaamme naisten kuin miesten hiuksia. Lastenhiustenleikkaus löytyyy myös valikoimastamme.

Raidat

Meiltä onnistuu niin ohuen ohuet babylightsit kuin paksummat blokkiraidoituksetkin.

Kampaukset

Teemme kampauksia kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Valittavana on esimerkiksi rentoon illanviettoon sopiva pikakampaus tai juhliin näyttävempi juhlakampaus. Hääkampauksemme sisältää koekampauksen.

Tuotemerkit

Four Reasons Optima on korkealaatuinen kotimainen hiusvärisarja, joka sopii täydellisesti suomalaiselle hiukselle. Värisarja on ammoniakiton, vegaaninen ja täysin hajusteeton.

Four Reasons Luxima -värisarja tunnetaan poikkeuksellisen pitkään kestävästä, valoa upeasti heijastavasta kiillosta. Hiusväri on ammoniakiton ja vegaaninen. 


Olaplex on kampaamossa tarjottava hoitokäsittely  joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta ainutlaatuisella tavalla. Tuoteperheeseen kuuluu myös laaja valikoima kotihoitotuotteita ylläpitoon.

Ajankohtainen valikoima sävyttäviä hiustuotteita, joilla korostat hiustesi sävyä hienovaraisesti tai rohkeasti.

Skandinaavisille hiuksille suunniteltu tuotesarja, joka on valmistettu vegaanisista raaka-aineista ympäristöä kunnioittaen. Suomessa valmistetut tuotteet puhdistavat, hoitavat, hellivät ja muotoilevat eri hiuslaatuja parhaalla mahdollisella tavalla.

BP Hair Premium- pidennyshius on tarkkaan valikoitua 100% slaavilaista hiusta, joka sulautuu täydellisesti pohjoismaiseen hentoon hiuslaatuun.