Kynnet

Kynsipalvelut

Kynsiammattilaisemme auttavat löytämään sinulle sopivimman kynnen mallin, pituuden ja muodon, huomioiden samalla kyntesi hyvinvoinnin. Käytössämme on laadukkaan Mosaic Professionailsin tuotteet. Lisäksi kynsiteknikkomme on sertifioituja ammattilaisia jotka kouluttautuvat jatkuvasti lisää.

Kynsistä voidaan tehdä luonnolliset, todella näyttävät tai kaikkea siltä väliltä. Teemme asiakkaillemme niin rakennekynsiä kuin geelilakkauksia ja oman kynnen vahvistuksia. Ikäraja kaikkiin kynsipalveluihin on 16 vuotta.

CND Solar Oil -kynsiöljy saatavilla meiltä.

Rakennekynnet

Rakennekynsillä saa lisää pituutta ja vahvuutta omiin kynsiin. Ne onkin helppo tapa saada kauniit, huolitellut ja kestävät kynnet.

Rakennekynnet rakennetaan oman kynnen päälle geelillä. Pituus rakennetaan muotin avulla, jolloin saamme kestävimmän lopputuloksen. Sopiva pituus ja muoto katsotaan aina asiakkaan toiveiden ja luonnonkynnen mukaan.

Tiesithän, että rakennekynnet voivat myös olla lyhyet, ja jos pureskelet kynsiäsi, ne ovat täydellinen ratkaisu sinulle.

Suositeltava huoltoväli on kynnen kasvusta riippuen 3-4 viikkoa.

Oman kynnen vahvistus

Hyvä vaihtoehto sinulle, joka tarvitset geelilakkausta parempaa tukea kynsiisi.

Vahvistus tehdään samalla tekniikalla kuin rakennekynnet, mutta oman kynnen mittaan ilman lisäpituutta. Kynnet ovat joustavat, luonnolliset ja kestävät.

Vahvistus suojaa luonnonkynttä ja onkin hyvä tapa kasvattaa kynsiä pidemmäksi.

Suositeltu huoltoväli on 3-4 viikkoa.

Kestolakkaus

Kestolakkaus toimii sekä jatkuvana lakkauksena että kertaluontoisena lakkana vaikka juhlia varten.

Kestolakkaus muistuttaa perinteistä kynsien lakkaamista. Kynsiin käytettävä lakka on kuitenkin kestävämpää, kuin tavallinen kynsilakka. Kynnet lakataan pohjageelillä, värigeelillä ja päällysgeelillä.

Suositeltu huoltoväli lakkauksille on 2-3 viikkoa.

Miten valmistautua?

Aikaa varatessasi, huomioi haluatko yksiväriset vai koristellut. Mikäli toivot koristeluita  kynsiisi varaathan nämä lisäpalveluista.

Kynsien ollessa kunnossa, myös geelilakkaukset/vahvistukset sekä rakenteet pysyvät paremmin, eli voit aloittaa kynsiöljyn käytön jo ennen kynsiaikaasi. Älä kuitenkaan lisää öljyä juuri ennen.

Poista kynsilakat kynsistäsi mikäli sinulla sellaista on.

Muuta mitä olisi hyvä huomioida

Vaikka kynnet ovat kovat, ei niitä voi käyttää "työkaluina". Eli ethän availe kynsillä tölkkejä ja kansia.

Kynsille ei kannata myöskään aiheuttaa tarpeetonta rasitusta. Kovat tärähdykset ja kolaukset voivat rikkoa kynnen, ja pahimmassa tapauksessa vaurioittaa samalla luonnon kynttä.

Ethän käytä kynsiliimaa. Jos kyntesi menee rikki, varaathan korjausajan. Liimattu kynsi kerää kosteutta ja likaa mikä voi aiheuttaa kynnessä pahan bakteeritulehduksen. 

Ethän revi, rapsuttele tai leikkaa rakennekynttä huoltojen välissä. Vältä myös kynsien ja ihon nyppimistä ja puremista. Omalla kynnellä olevaa massaa ei saa irrottaa muuten kuin viilaamalla. Suositeltavaa kuitenkin, että lyhentäminen tapahtuu ainoastaan huollon yhteydessä.

    Kotihoito-ohjeet

    Käytä kynsinauhaöljyä päivittäin. Muista öljytä myös kynsinauhojen lisäksi kynnen alapuoli.

    Huolehdi hyvin käsihygieniasta. Rakennekynsien alle kerääntyy helposti likaa. Muista siis tarkistaa kynnenaluset päivittäin ja pestä ne kynsiharjaa apuna käyttäen.

    Käytä kumihanskoja siivotessasi ja puutarhassa.

    Huolla kynnet säännöllisesti, sinulle suositellun huoltovälin mukaan.