Ripset/kulmat

Ripsi- ja kulmakäsittelyt

Ripsiammattilaisemme suunnittelee yksilöllisesti ripset yhdessä asiakkaan kanssa ja arvioi oman ripsen kunnon/vahvuuden. 

Käytössämme on laadukkaat Yumin tuotteet taivutuksissa ja laminoinneissa. Ripsienpidennyksissä käytämme Fablashin tuotteita. Ikäraja kaikkiin ripsi- ja kulmapalveluihin on 16 vuotta.

Jälleenmyymme Salon Volumen Lash Shampoota.

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset tehdään aina asiakkaan toiveiden, oman ripsen kunnon ja silmän muodon mukaisesti. Yksilöllisesti räätälöivillä ripsikuidulla voimme luoda useita uniikkeja ripsityylejä, aina hyvin luonnollisista lopputuloksista näyttäviin ja tuuheisiin ripsiin.

Valikoimastamme löytyy klassiset- , volyymi- sekä näiden yhdistelmä eli hybridiripset.

Huoltoväli on yksilöllinen, yleensä 3-4 viikkoa. Huollon yhteydessä irroitamme ylikasvaneet ripsikuidut ja täydennämme ripset. Silmäripsien kasvukausi kestää 60-90 päivää. Ripset putoavat luonnollisesti kasvunsa päätyttyä.

Kuinka valmistautua?

Tulethan ripsipidennysten laittoon ja huoltoon aina mahdollisimman puhtain ripsin, ilman silmämeikkiä. Ripset olisi hyvä puhdistaa niille tarkoitetulla puhdistusaineella 30min-1h ennen käsittelyä. Kaikenlainen lika, rasva, ja meikin jäämät heikentää ripsipidennysten pysyvyyttä, sillä pysyvä liimasidos vaatii alleen täysin puhtaat luonnonripset.

Poistathan piilolinssit silmistä ripsipidennysten laiton ja huollon ajaksi.

Kotihoito-ohjeet

Ripset voit huoletta kastella jo samana iltana laiton tai huollon jälkeen. Vältäthän kuitenkin saunomista vuorokauden ajan.

Puhdista pidennykset 1-2 kertaa päivässä niille tarkoitetulla puhdistusaineella. Puhdistuksessa apuna voi käyttää sivellintä.      Puhdista ripset aina myös runsaan hikoilun, uimisen tai kyynelehtimisen jälkeen. Vältä öljypitoisia tuotteita.

Kuivaa ripset pesun jälkeen kevyesti painelemalla.

Harjaa ripset aina pesun jälkeen niiden kuivuttua, ja muulloinkin tarvittaessa. Vältä kuitenkin liian kovaa tai repien harjaamista.

Vältä hieromista, nyppimistä ja hankaamista. Pyri nukkumaan selällään.

Huolla ripsesi säännöllisesti.

YUMI™Lashes/Lash Lift

Lash Lift eli ripsienkestotaivutus on on hyvä tapa saada luonnollisen kauniit, helppohoitoiset, kaarevat ja pidemmältä näyttävät ripset ilman pidennyksiä tai liimoja. Lash Lift Käsittelyn aikana tyviosa taivutetaan hellävaraisesti silikonimuottien avulla, jolloin ripsistäsi saadaan halutun kaarevat ja pidemmän oloiset.

Taivutus tulee voimakkaammin ripsien tyveen ja pehmeämpi kaarevuus koko pituuksiin. Värjäämme ripset taivutuksen yhteydessä kestovärillä. Taivutuksen jälkeen harjaamme ripsiin hoitavan booster tehohoidon, joka pidentää ja vahvistaa omia ripsiäsi.

Lash lift näkyy ripsissäsi 8-10 viikkoa, riippuen oman ripsen kasvunopeudesta. Värin voi uusia jo 3 viikon päästä taivutuksesta ja itse taivutuksen 8 viikon välein.

Yumi sopii hyvin myös herkille silmille.

Kuinka valmistautua?

Silmämeikki ja piilolinssit tulee poistaa ennen hoidon tekoa.

Öljypitoisten tuotteiden käyttö ripsissä olisi hyvä lopettaa muutama viikko ennen kestotaivutuksen tekemistä. Öljyä ei myöskään suositella käyttämään huoltovälin aikana.

Huom. Ripsipidennysten poiston jälkeen tulee odottaa yksi kasvukausi (noin 8 viikkoa) ennen kestotaivutuksen tekoa.

Kotihoito-ohjeet

Ripsiä ei saa pestä eikä meikata ensimmäiseen 24 tuntiin.

Harjaa ripset aamuin illoin.

Kosteuta ripsiäsi 1-2 kertaa päivässä Yumin kosteuttavalla ja ravitsevalla värittömällä hoitomaskaralla.

YUMI™Brows/Brow Lift

Brow Liftillä eli kulmienlaminoinnilla saadaan karvan tekstuuria muutettua siten, että ne pysyvät paremmin paikallaan ja ovat helpommin hallittavissa. Kulmakarvat pysyvät pitkään huoliteltuina.

Hoitoon sisältyy kulmien käsittely taivutus- ja kiinnitysaineella, kestovärjäys sekä kulmien muotoilu pinseteillä. Huolella valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa.

Laminointi uusitaan tyypillisesti 8-12 viikon välein, riippuen omien kulmien kasvusyklistä. 

Kuinka valmistautua?

Itseruskettavan käyttöä tulee välttää vähintään kaksi päivää ennen värjäystä ja kaksi päivää värjäyksen jälkeen.

Öljypitoisten tuotteiden käyttö kulmissa tulisi lopettaa jo 4-8 viikkoa ennen laminoinnin tekemistä. Öljyä ei myöskään suositella käytettävän huoltovälin aikana.

Kotihoito-ohjeet

Kulmia ei saa pestä eikä meikata ensimmäiseen 24 tuntiin.

Harjaa kulmakarvat päivittäin asentoonsa.

Ehdoton suosituksemme on kosteuttavan ja ravitsevan kotihoitotuotteen hankkiminen kotiin. Aamuin illoin käytettävät Yumin keratiinimaskara tai serum maskara ovat molemmat erittäin riittoisia värittömiä hoitotuotteita, jotka sopivat hoitoaineeksi niin ripsille kuin kulmille.