Ripset/kulmat

Ripsi- ja kulmakäsittelyt

YUMI™Lashes

Ripsien kestotaivutus, joka saa luonnonripset näyttämään pidemmiltä, tuuheammilta ja siten näyttävämmiltä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan ripset taivutetaan suoraan ylöspäin tyvestä lähtien, joten ripsen oma pituus pääsee oikeuksiinsa. Käsittelyssä käytettävät aineet suojaavat ja vahvistavat luonnonripsiä. YUMI sopii myös herkille silmille. Käsittely voidaan uusia 8-12 viikon välein. 

YUMI™Brows

Kulmien laminointi eli brow lift, jolla kulmakarvoista saadaan näyttävämmät, tuuheamman näköiset ja huolitellut. Käsittelyn jälkeen karvat asettuvat kauniimmin ja saadaan harjattua haluttuun muotoon. Vaikutus kestää 4-6 viikkoa. Huolella valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn joka vaiheessa.

Ripsienpidennys

Toteutamme klassiset, volyymiripset tai hybridit asiakkaan toiveiden ja omien ripsien mukaan. Kuitujen kaarevuuksia, pituuksia ja paksuuksia löytyy useita erilaisia, joten lopputuloksesta saadaan hyvinkin näyttävä tai todella luonnollinen. Käytössämme on useampi eri liima löytääksemme jokaiselle sopivan ja siten taataksemme pidennysten pysyvyyden.

Tuotemerkit

Markkinoiden laadukkain kestotaivutus YUMI Lashes ja kulmien laminointi YUMI Brows. YUMI on yksi alan tunnetuimmista brändeistä maailmalla.

Käytössämme on myös nimekkäät Neichan ripsiliimat ja muut tuotteet.

Laadukkaat kotimaiset tuotteet ripsienpidennykseen. Liimavalikoimasta löytyy jokaiselle sopiva, ja etenkin suosittu ripsishampoo Beauty Wash on saanut kannatusta.